Ouderreviews

zindelijkheidstraining

Reviews van ouders

Review van ouder: intro ~ “beschrijving van ons kind en hoe het begon”

Review van ouder: “onze verwachtingingen en het traject”

Review van ouder: “over impact op ons kind”

Review van ouder: tot slot ~ “hoe hebben wij de zindelijkheidstraining ervaren?”

Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Klik gerust op de knop “create your own review” en vertel ons uw verhaal.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zindelijkheidstraining
Average rating:  
 9 reviews
 by Desiree & Azzdin
Boven onze verwachtingen!

Na een flinke voor geschiedenis van onze zoon (5jr) met ASS, hadden wij nooit verwacht zo snel deze resultaten te boeken! Het is een intensieve training voor zowel kind als ouder, maar gelukkig staat er een heel team achter die je hier echt alle vertrouwen en de goede zet in de juiste richting geven. Alle lof en credits naar het zindelijkheids team!! Zonder jullie was dit nooit gelukt!

 by Ashley
Wow, het is echt gelukt!

We waren zo’n 3,5 jaar bezig om onze zoon van 6 jaar zindelijk te krijgen. Alle methoden en boeken die we hadden geprobeerd hielpen niet. Het ziekenhuis heeft ons doorverwezen naar het Robertshuis. Door de duidelijke, geduldige en lieve begeleiding van Demi is onze zoon in 2 maanden tijd van klok zindelijk naar uiteindelijk helemaal zelfstandig zindelijk geworden. Ik had het echt niet meer verwacht dat er iets zou helpen maar het gebeurde toch! Zo blij en trots zijn wij op onze knappe zoon maar ook heel dankbaar voor Demi, zonder haar was dit nooit gelukt.

 by Sonja
Super blij

Onze zoon van ruim 6 heeft de training mogen volgen. Overdag droeg hij nog een luier en wilde niks weten van de wc.
De eerste dagen was de training intensief en soms sneu om te zien bij hem, maar na een paar dagen begon het bij hem te landen. In een korte tijd zindelijk gekregen. Iedere maand zien wij nog veranderingen overigens, hij is steeds zelfstandiger, we hoeven bijvoorbeeld niet meer te benoemen dat hij naar de wc moet. Dus ouders, zet door en geloof erin. Ieder stapje is er 1, maar dit is wel een fantastische stap geweest. Hij voelt zich echt een stuk stoerder!

 by Melissa
Boven verwachting

Het traject was intensief maar meer dan waard! We werden goed begeleid door een geweldig team! Vanaf dag 1 was onze 5 jarige zoon droog in de ochtend, en na 3 weken zo goed als zindelijk! De resultaten zijn ongelofelijk! Wij zijn jullie eeuwig dankbaar! Een dikke knuffel van Zino

 by Melissa
Dankbaar en dik tevreden!

De zindelijkheidstraining is intensief maar echt meer dan waard!

Een geweldig team heeft ons begeleid in het hele traject. Binnen 3 weken was onze 5 jarige zoon zo goed als zindelijk! Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar wij jullie hiervoor zijn!

Toppers!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»