Ouderreviews

zindelijkheidstraining

Reviews van ouders

Review van ouder: intro ~ “beschrijving van ons kind en hoe het begon”

Review van ouder: “onze verwachtingingen en het traject”

Review van ouder: “over impact op ons kind”

Review van ouder: tot slot ~ “hoe hebben wij de zindelijkheidstraining ervaren?”

Wilt u ook uw ervaring met ons delen? Klik gerust op de knop “create your own review” en vertel ons uw verhaal.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zindelijkheidstraining
Average rating:  
 13 reviews
 by Sebastiaan
Ik wil naar de WC, maar ik durf niet!

Onze zoon (8) had moeite met het toilet. Hij durfde simpelweg niet, alles geprobeerd, niets mocht helpen. Totdat we in aanraking kwamen met Het Robertshuis. Er kwam een orienterend gesprek, een eerste kennismaking met onze zoon, een analyse, een plan van aanpak. Helder, doelgericht, structuur en een tijdslijn. Niet alleen naar ons toe, maar vooral naar onze zoon toe. Er werd vertrouwen aan hem uitgesproken, je kan het jongen! Warme wekelijkse begeleiding, opgedeeld in kleine stapjes vooruit. Wat onmogelijk leek, werd binnen een kleine 4 maanden totaal omgedraaid. Zowel Denise als Demi met veel passie aan de slag, met veel oog voor het kind en zijn uitdaging. De volle inzet om het doel te bereiken. We zijn ontzettend blij en dankbaar!

 by Patricia en Luz
Zindelijkheidstraining

Onze dochter van 8 jaar met ASS, verstandelijke beperking en blind is fantastisch begeleidt door Denise en haar team! Waar we veel weerstand hadden verwacht, viel dit reuze mee door de aanpak. Mijn dochter was snel klokzindelijk en laat nu ook veel eigen initiatief. Fijne communicatie van de lieve begeleiders en ook school hebben ze meegenomen in het hele gebeuren. Wij zij. Super tevreden en ontzettend trots op onze dochter, want wat een mijlpaal is dit!

 by Özlem
Zindelijkheid dochter ASS

Ook wij zijn super tevreden met de zindelijkheidstraining!

Na 2dagen zo intensieve dagen dat ik eerlijk gezegd dat het lang ging duren.

Maar het ging nog sneller dan gedacht.

Dames van het roberthuis Naomi, Iman en Bo, wil ik nogmaals erg bedanken voor hun alle geduld en hulp die wij hebben ontvangen, alles is hele duidelijk uitgelegd en besproken.

Ze hadden ook echt een hele goeie band met me dochter,

wat ik ook erg belangrijk vind,

Toppers!!

 by Gerard en Sélena
Geweldig

Onze 4 jarige zoon met ASS is binnen een paar dagen zindelijk geworden! Eerlijk is eerlijk, we waren huiverig voor dit intensieve traject, maar het is ons zo meegevallen. Demi en Aline zijn 2 top meiden met veel geduld en super lief voor onze zoon. Namen ook alle tijd voor ons dochtertje die graag de aandacht wilde. Binnen no time was onze zoon zindelijk en heeft nu na 6 weken geen ongelukjes meer. We zijn dik tevreden en raden het iedereen aan. Een vriendin van ons met ook een zoontje met ASS start in januari met/bij jullie. Jullie zijn toppers, bedankt

 by Desiree & Azzdin
Boven onze verwachtingen!

Na een flinke voor geschiedenis van onze zoon (5jr) met ASS, hadden wij nooit verwacht zo snel deze resultaten te boeken! Het is een intensieve training voor zowel kind als ouder, maar gelukkig staat er een heel team achter die je hier echt alle vertrouwen en de goede zet in de juiste richting geven. Alle lof en credits naar het zindelijkheids team!! Zonder jullie was dit nooit gelukt!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»