Wie zijn wij?

zindelijkheidstraining

Even voorstellen

Ik ben MSc Denise Beckers, kind- en jeugdpsycholoog NIP. Ik ben al meerdere jaren werkzaam als senior gedragswetenschapper bij Stichting Het Robertshuis. Dit is een organisatie met een grote expertise voor kinderen binnen het autismespectrum.

Tijdens mijn werkzaamheden ben ik me steeds verder gaan verdiepen in autisme en zindelijkheidsproblematiek.
Vanuit de Pivotal Response Treatment (PRT), waar ik tot level5 trainer-to-trainer ben opgeleid, is er een directe samenwerking ontstaan met dr. Robert Koegel en dr. Lynn
Koegel, verbonden aan de Universiteit van Santa Barbara (UCSB) en Stanford Universiteit.

Vanuit de PRT is er een wetenschappelijk bewezen zinde- lijkheidstraining ontwikkeld, die ik in Nederland heb geïntroduceerd en naar de praktijk heb vertaald. Ik heb inmiddels al vele kinderen met deze zindelijkheidstraining geholpen en wil graag hetzelfde betekenen voor uw kind.